Kwalitatief goede knelfittingen van Bonfix

Bonfix is welbekend onder de bouw- en installatietechniek als leverancier van superieure knelfittingen. Het bedrijf zelf bestaat relatief kort, maar omdat de producten van hoge kwaliteit zijn, goed geprijsd en snel geleverd worden hebben ze in een korte tijd een belangrijk deel van de Nederlandse markt tot zich genomen. De knelfittingen van Bonfix in messing staan dan ook erg goed bekend vanwege de superieure kwaliteit. Ze zijn namelijk gemaakt van hoogwaardige en eigen geproduceerde messing en een soepel draaiende knelmoer. Bovendien bieden ze op elke knelfitting 20 jaar garantie aan en hebben ze een zeer breed assortiment waar je uit kan kiezen.

Een messing Bonfix knelfitting is geschikt voor hergebruik

Naast de kwaliteitskenmerken van de messing knelfittingen biedt Bonfix haar klanten een breed assortiment van producten die makkelijk te monteren zijn met standaard gereedschap en de keurmerken van KIWA-ATA-, GASTEC QA- en KVGB bevatten. De fittingen zijn toepasbaar op zowel metalen als kunststofbuizen en kunnen gas, water en lucht doorlaten. De moeren voldoen aan het GO en NO GO kaliber en bevatten ze een gedraaide wartelmoer met meerdere en maatvaste sleutelvakken. Bovendien zijn ze perfect afgewerkt en mooi vormgegeven en is hergebruik van de fittingen geen probleem. Op dit moment richten ze zich vooral op de groothandel, maar in de nabije toekomst wil Bonfix knelfittingen haar marketingstrategie uitbreiden tot eindverbruikers. Denk hierbij aan installateurs en monteurs. Dit betekent ook een uitbreiding van het assortiment en bredere promotieactiviteiten.

Coen Bouwmeester

Bonfix knelfittingen werkt samen met het team van de Apeldoornse motorcoureur Coen Bouwmeester die in één van de twee hoogste autorace klassen in Nederland, Open Nederlands Kampioenschap Supersport rijdt. Zo wil het bedrijf haar producten op een sportieve en vlotte manier promoten. Bij Bonfix staat namelijk presentatie, gezelligheid en sfeer centraal en dit willen ze gebruiken om hun producten op een snelle en flitsende wijze aan te bieden aan een breed publiek. De samenwerking met Coen Bouwmeester maakt het mogelijk voor relaties om een kijkje achter de schermen van de professionele motorracerij te nemen. Kijk voor de installatievideo van een ander Bonfix product – de vorstvrije gevelkraan – op https://youtu.be/TsOXRqx2CYQ